El nostra cos necessita els nutrients dels aliments per estar sa. l’alimentació s’ha de adaptar a les característiques  de cada persona. Cal tenir en compte el seu ritme de creixement i desenvolupament (amb majors necessitats en la infància i adolescència).

També cal TENIR EN COMPTA ELS SEUS GUSTOS, LES SEVES INTOLERÀNCIES, el seu estat de salut i l’activitat física que realitza (a major despesa major consum).

De totes maneres hi ha unes orientacions pel que fa a freqüencial de consum i quantitats (racions) d’aliments d’acord amb cada etapa. Aquestes et poden servir per dissenyar una dieta saludable i equilibrada.

La piràmide de l’alimentació es una forma divertida de conèixer els aliments. Es un triangle a on veiem com hauriem d’alimentar-nos. Des de el mes recomanable per la salut fins al menys nutritiu. Es un recurs informatiu que pot servir de guia dietètica per a nens, joves, adults i gent gran. La piràmide es basa en recomanacions sobre el tipus d’aliments i la freqüència amb la que s’han de menjar per mantenir la salut.

Hi han diversos models de piràmide nutricional, ens han de servir com a guia dons CADA PERSONA ES ÚNICA I IRREPETIBLE,

Es per això que a CENTRE NATURA PERSONALITZEM LES DIETES, tenim també en compte les teves possibles intoleràncies i els teus gustos.

Aprendre a menjar bé pot ser un MOLT BON PROPÒSIT a tenir en compta.