Natures Plus és una empresa de Nord Amèrica i fabricant de referència de complements i suplements nutricionals naturals des de fa més de 40 anys. Aquesta empresa neix amb la finalitat de poder oferir productes d’origen 100% natural.

Ofereix una àmplia gamma de productes amb fórmules riques en plantes, aminoàcids, vitamines, minerals i oligoelements. Per a l’elaboració de cadascun d’aquests productes, Natures Plus utilitza la sinergia entre els ingredients de cada aliment ajudant així a restaurar els nivells nutricionals de l’organisme, energia i benestar en cada etapa de la nostra vida.

CATTIER és el laboratori líder en cosmètica ecològica i natural francesa amb més de 45 anys d’experiència.

És una cosmètica BIO. Els seus productes són formulats amb ingredients naturals d’agricultura ecològica:

  • sense parafines ni silicones ni sals d’alumini.
  • sense perfums ni colorants artificials
  • sense conservants de síntesis com parabens, phenoxyethanol, etc.
  • sense matèries primeres d’origen animal
  • amb embalatges principalment reciclables

Jason és companyia líder en cosmètica natural a Nord Amèrica i Europa. Des de 1959, Jason ofereix productes naturals d’higiene personal i bellesa d’alt nivell de qualitat i eficàcia. Les seves formulacions úniques són riques en ingredients vegetals, proteïnes, vitamines i minerals.

Jason assumeix un compromís ecològic amb alts percentatges d’ingredients procedents d’agricultura biològica: productes sense vaselines, olis minerals, parabens, clorhidrat d’alumini, lauril / lauril-eter sulfat de sodi, aromes o colorants artificials, sense ingredients d’origen animal i lliures de ser testats en animals.

Jason aplica una política mediambiental en tot el procés de producció.