Un centre amb més de 25 anys d'experiència


Natura és un centre de naturopatia i teràpies complementàries, on els professionals creiem en l’ésser humà com un tot, donant molta importància a la relació entre la seva part mental, emocional, física i energètica. Per això comptem amb un equip interdisciplinari amb professionals de l’àmbit de la naturopatia, la psicologia, i les teràpies energètiques.

Tots els tractaments que oferim són basats en remeis naturals. Gràcies a aquest tipus de teràpies naturals que utilitzen mètodes menys invasius i menys agressius que els tradicionals, podem aconseguir que el nostre organisme es senti molt millor.

Les teràpies naturals veuen al símptoma o a la malaltia com un missatger que ens diu que alguna cosa no va bé. La malaltia es pren com un camí d’aprenentatge per ajudar al pacient a recuperar-se, tenint en compte que la sanació ve del seu interior i que ell té la responsabilitat i participació en la mateixa per mitjà de les seves creences, actituds i estil de vida.

Aquestes teràpies naturals han avançat molt en els últims anys. És per això que a Natura ens ajudem de l’aparatologia més innovadora com el làser especial pel tractaments de tècniques tradicionals xineses, el sistema de biorressonància que ens ajuda en les valoracions, o el DETOX per activar els sistemes de depuració del cos, entre d’altres. Utilitzem un ampli ventall de tècniques: des de les més antigues, com es les tècniques tradicionals xineses, a les més innovadores, com és la biorressonància.