Biorressonància quàntica


QXCI/SCIO és un sistema de Biofeedback i Biorressonànciade tecnologia punta, eficaç i segur, que ha set dissenyat per obtenir els màxims resultats de recuperació amb una tècnica no invasiva.

Estimula el poder regeneratiu del propi organisme, evocant el seu potencial mitjançant un circuit cibernètic entre la persona i el sistema.

L’eficàcia del sistema es deu al professor Bill Nelson, qui des de l’any 1969 ha dedicat la seva vida a la investigació en els camps de la medecina alternativa, la física quàntica, la biologia i la psicologia del ser humà.

Com actua?

El sistema medeix els valors de resistència, amperatge, voltatge, capacitat, inductància, oxigenació i pH de la persona. Aquest procés es denomina “calibració”, darrere el qual, el sistema realitza un test de reactivitat de la persona a la duplicació informatitzada d’aprop de 9.000 substàncies entre les que localitzem, homeopàtics, bactèries, fongs, virus, nosodes, flors de Bach, agents contaminants, vitamines, allersodes, paràsits, verins, enzimes, fènoles, minerals, aminoàcids, hormones, entre moltes altres substàncies.

Els resultats de la reacció de l’organisme de la persona a cada substància es presenten en una matriu. A partir d’aquí, es pot iniciar una exploració més detallada de les causes del trastorn i aplicar tractaments específics per a reequilibrar la persona.

Enviant la informació biofísica de més de 9.000 substàncies diferents, i analitzant les dades de les reaccions de l’organisme, en només tres minuts el sistema és capaç de traçar un primer mapa de l’estat de la persona, d’extrapolar tots els valors anòmals i de relacionar-los amb el sistema o l’òrgan el que estan associats. Successivament, amb l’ajuda de desenes de programes d’interacció presents al software, és possible examinar causes, efectes, correlacions entre sistemes, òrgans, aparells i resposta biològica.

El SCIO també és un instrument terapèutic, el més avançat que existeix avui al món per l’execució de teràpies electromagnètiques, radiofòniques i de biorressonància.

QXCI/SCIO és la tecnologia més avançada d’aquest segle. Ha set dissenyat per restaurar la vitalitat de l’organisme a través de teràpies naturals. És un poderós programa informàtic que detecta anomalies energètiques i automàticament dóna a l’organisme la informació necessària que l’ajudarà a aconseguir el seu equilibri. Examina la nutrició i la digestió segons paràmetres clínics equivalents, indica desequilibris vitamínics, enzimàtics, hormonals, etc. Analitza estrès d’orígens diversos, cansament mental, obsessió, fòbies, etc. Els tracta i equilibra amb sistemes radiònics de ressonància trivectorial, únics al món.

En definitiva, QXCI/SCIO és la tècnica que més informació ens dóna de l’estat de la persona.