Xiloteràpia (maderoterapia)


També coneguda com a maderoterapia, és una teràpia natural que consisteix a estimular el cos mitjançant tècnica de massatge amb utensili de fusta. Mitjançant moviments i pressió en punts del cos es busca una reacció de benestar, reduir els nivells d’estrès i allunyar els dolors musculars i articulars.

La xiloteràpia està especialment indicada per afavorir l’eliminació de greixos, estimular el drenatge limfàtic i evitar la retenció de líquids. Segons les noies, a més, és ideal per a les persones que desitgen realitzar-se tractaments reductors i anticel·lulítics, però prefereixen les tècniques manuals i naturals enfront de l’aparatologia, doncs realment és un massatge que un terapeuta expert realitza amb enèrgics moviments d’un corró de fusta.

La xiloteràpia és una tècnica mil·lenària que ara està en auge als centres d’estètica i que ajuda a reafirmar i modelar el cos, amb el número indicat de sessions. Tot i que pot ser una mica dolorosa en algunes zones, sobretot al principi, si ets constant i fas diverses sessions, pots veure resultats molt bons.